Om oss

Vår familj består av pappa Johan, mamma Clara och Holly. Johan är civilingenjör, han har planerat takvinklar, takfötter, lister och detaljer och drömmer om trädäck och fasadsymetri. Clara planerar för middagar, dukning och odlingsrader i pallkragarna. Hon drömmer om den perfekta tapeten till barnrummet. Holly som föddes på hösten 2013 älskar att klättra, så hon drömmer om att få en trappa att klättra i.

2006 flyttade vi in i en nybyggd bostadsrätt på tre rum i Östra Hamnen i Västerås. Där har vi trivits vi fantastiskt bra, men varje vår när folk plockade fram sina grillar väcktes drömmen om att ha ett eget hus. Vi började kolla lite på Hemnet efter hus, men utbudet av befintliga hus i Västerås passade oss inte. Om vi gillade husen var de för dyra, och åh så många fula hus det finns. Drömmen om att bygga eget växte sakta fram och vi började aktivt leta efter tomter. Vi stod i Västerås stads tomtkö sedan 2007, men därigenom fick vi inga intressanta erbjudanden. Under sommaren 2013 kikade vi på några tomter med gamla sommarstugor på området Ekbacken-Enhagen och fastnade till sist för en tomt här som vi köpte i början av 2014.

I denna blog berättar vi om vårt husbygge, från dröm till planering och bygge. Vi hoppas att vi kommer att kunna inspirera andra och dela med oss av tips och idéer till andra som drömmer om att bygga hus.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>